lauantai 30. huhtikuuta 2022

Harjoittelu paikka Milanossa ravintola Obica Duomo

  Ravintolamme sijaitsee ostoskeskuksen 7. kerroksessa, josta on näkymät yhdelle Milanon tärkeimmistä nähtävyyksistä - Duomolle.  Siksi meille ei tulla vain syömään herkullista ruokaa, vaan myös ottamaan kuvia Duomon kanssa lintuperspektiivistä.  Siksi töissä ei ole hiljaisia ​​päiviä, meillä on aina kiire ja ihmisiä on paljon.  Aluksi se oli erittäin vaikeaa, mutta nyt olemme tottuneet siihen.


 Jokaisella ravintolassa on tehtävänsä.

 Meillä on:

* Esimiehet (he seisovat yleensä kassalla, mutta kun muissa linkeissä ilmenee vaikeuksia, he juoksevat auttamaan)

* Vastaanottovirkailija (sinua tavataan aina ravintolan sisäänkäynnillä, he tarkistavat covid-passi ja vievät sinut pöytään. Vastaanottovirkailijat auttavat myös tarjoilijoita valmistamaan pöydän uusille vierailijoille)

*  Baarimikko (hän ​​valmistaa sinulle herkullisen kahvin tai minkä tahansa muun juoman)

*  Tarjoilijat (he ottavat vastaan ​​tilauksia, tyhjentävät pöydät ja valmistavat kaiken uusille vieraille)

*  Juoksijat, joille työskentelemme (ihmiset, jotka tuovat ruokaa ja juomaa)


 Kaikilla salin työntekijöillä, paitsi esimiehillä, on sama työvaatetta: valkoinen paita, vaaleat farkut ja valkoiset lenkkarit.

 Meillä on erittäin hyvä, ystävällinen ja monikansallinen tiimi.  Meillä on työntekijöitä: Afrikasta, Albaniasta, Moldovasta, Ukrainasta, Venäjältä ja Romaniasta.

  Se on ollut unohtumaton kokemus!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...