lauantai 31. elokuuta 2019

Terveisiä Tallinnasta!

Moi kaikille! On jo viikko kulunut siitä, kun olimme tulleet Tallinnaan. Olemme teatteritekniikan linjan neljä opiskelijaa ja meillä on harjoittelu Viron Venäläisessä teatterissa.

Me autamme teatterin työntekijöitä pukujen ompelemisessa ja lavasteiden valmistamisessa. Syyskuussa Venäläisessa teatterissa tulee kaksi ensi- iltaa: A.Pushkinin Ruslan ja Ljudmila sekä Prozorovien talo: 40 vuoden kuluttua, joka on moderni versio A.Tchehovin kirjoittamasta samannimisestä teoksesta.






Työpäivämme kestää niin kauan kun riittää tekemistä, joskus se on lyhyempi, jos ei ole mitään kiireisiä asioita, mutta esimerkiksi eilen se kesti puoli kuuteen asti. Teatterissa on oikein kiva lounaskahvila, jossa tarjotaan maukkaita ja halpoja ruokia lounaaksi, sen ansiosta  työ ei tuntunut rasittavalta:)
Vapaa-aikana olemme jo ehtineet tutustua Vanhaan kaupunkiin, löytäneet Tallinnasta toimivan majakan ja kokeilleet uuden skywheel'in, joka on rakennettu suuren tavaratalon katolle tämän vuoden keväänä ja josta avautuu upeita kaupungin maisemia.
Harjoittelu etenee hyvässä rytmissä ja antaa meille paljon hyödyllistä kokemusta ja mielenkiintoisia elämyksiä:)




2 kommenttia:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...