maanantai 11. joulukuuta 2017

Second week in Malta

Ollaan vietetty Maltalla nyt melkein kolme viikkoa ja ollaan viihdytty. Viime viikolla oli ensimmäinen kokonainen työviikko pienien vastoinkäymisten takia. Aleksi työskentelee Celiossa Valletan pääkadulla olevassa miesten vaatetusliikkeessä. Siellä hän on palvellut asiakkaita, purkanut uusia tuotteita ja lisäyksiä paketeista jotka ovat tulleet varastosta, työskennellyt päivän varastossa purkamassa uusia tilauksia pahvilaatikoista ja pitänyt myymälän siistinä. Työmatka Aleksilla on noin 25minuuttia, koska hänen täytyy mennä bussilla Sliemasta Vallettaan.









Emma työskentelee vaatetus- ja kodinsisustusliikkeessä Debenhamssissa Sliemassa. Työmatka on lyhyt, n.10 minuutin kävelymatka. Siellä hän on palvellut asiakkaita, vienyt vaatteita paikoilleen ja purkanut kuormaa. Työpäivät molemmilla on 7 tuntia, sisältää ruokatauon. Kiireisinä päivinä voi tulla työajan muutoksia. Kaikki arkipäivät menevät töissä ja iltaisin ei ole kauheasti aikaa eikä jaksamista muuhun. Viikonloppuisin olemme käyneet kiertelemässä Valletassa sekä Sliemassa. Kaupoilla on myös tullut käytyä.

- Aleksi ja Emma

1 kommentti:

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...