keskiviikko 20. joulukuuta 2017

3rd week in Malta


Hello!

Viime viikolla töissä oli paljon rauhallisempaa; kerkesi jopa 9 tunnin työpäivinä pitämään sen yhden luvatun tauon. Heidi oli tiistaista perjantaihin kipeänä kämpällä, joten Eliisa kävi töissä yksin. Eliisa teki asiakkaille hoitoja, ja pääsi yhtenä päivänä seuraamaan kun pomo Jessica piti osalle työkavereista koulutusta ultraääni-laitteesta.
  Ollaan päästy töissä myös tekemään muutamia kasvohoitoja erilaisten hierontojen lisäksi. Ja välillä päivän aikataulussa on lukenut "promotion", jolloin jaettiin spa:n esitteitä ja tarjouksia hotellin asiakkaille.
  Yhtenä päivänä pomomme ilmoitti saapuessamme töihin kuvauksista, joihin meidän tuli osallistua. Vielä kuvauspaikalle mennessä meillä ei ollut aavistustakaan mistä on kyse. Lopulta selvisi, että oltiin kuvaamassa hotellin esittelyvideota, jossa hotellin johtaja puhui ja taustalla oli muutamia tarjoilijoita, kokkeja, siivoojia, respatyöntekijöitä ja huoltomiehiä, ja myö edustettiin kahdestaan spa-osastoa.
  Täällä työtavat poikkeavat Suomen tavoista aika paljon. Esimerkiksi samoja pyyhkeitä käytetään useammalla asiakkaalla, kuumakivihieronnassa käytettäviä kiviä ei pestä asiakkaiden välissä ja asiakkaiden ja hoitojen välillä on vain 5 minuutin tauko. Lyhyen välin takia hoidot usein alkavat myöhässä ja lyhenevät, jos asiakas tai hoidon tekijä on myöhässä.
  Vapaa-ajan kuvia:














Heidi ja Eliisa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...