Buenos días!
Kirjoittelen paahtavalta rannalta! Vesi on viileää ja virkistävää, mutta vaikuttaa olevan liian kylmää monelle. Itse nautin kovasti. Outo homma, kun Suomessa on nyt yhtä lämmin kun täällä!
Tänään on maanantai, eli vapaapäivä
meillä kaikilla Badass Bistrosta. Eilisen jälkeen se tulee tarpeeseen. Meillä
on joka päivä kiire, mutta kuumuus tekee huomattavan eron työpäivän raskauteen.
Viime viikolla oli harvinaisen viileitä tuulisia päiviä, jolloin työnteko
tuntui taivaalliselta. Nyt on taas paahtavan kuuma, ja tuuli joka yleensä on
tervetullut, tuntuu hiustenkuivaajan kuumalta ilmalta.
Myynti Badass Bistro:ssa koostuu drinkkien ja juomien sekä annosten suosittelusta. Usein suosittelen päivän erikoisia, koska ne koostuu usein raaka-aineista, jotka halutaan käyttää nopeasti pois. Badass Bistrossa syntyy tosi vähän hävikkiä, koska raaka-aineita ostetaan päivittäin ja vaarassa hävikkiin menevistä raaka-aineista luodaan päivän erikoisia, jotka houkuttelevat aina asiakkaita. On tärkeää osata kuvailla mitä jokainen annos sisältää ja miltä se maistuu, onko tulista jne. Viineistä en tiedä kuin sen, että talon valkkari on verdejoa ja punaviini tempranilloa, ja suurimmalle osalle se riittää siitä aiheesta.
Käytiin eilen vuokranantajani ja tämän tyttären kanssa syömässä sardiineja kauniissa rantaravintolassa, jota kutsutaan täällä Chringuitoksi. Tykkään heidän valitsemista paikoista, koska he tietävät mistä saa hinta-laatusuhteeltaan hyvää ruokaa. Perheen äiti opetti minua tekemään mereneläväpastaa, jota tein ison satsin ja oon nyt syönyt sitä koko viime viikon. Lompakko kiittää!
Jenna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti