Ensimmäinen kuukausi Italiassa oli aika työntäyteistä, mutta opin paljon uutta ja pääsin hyvin keittiötiimiin mukaan. Olen pikkuhiljaa saanut lisää ja lisää vastuuta ja olen saanut tehdä snackien ja kylmien alkuruokien esivalmisteluja ja esillelaittoa serviisissä. Olen myös päässyt mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan "8 hands dinner"-tapahtumaa, jossa oli mukana kaksi italialaista ja kaksi saksalaista Michelin keittiömestaria.
Vapaa-aikaa ei hirveämmin ole, kun viikossa tulee tehtyä +-80 tuntia töitä, mutta parina vapaapäivänäni olen käynyt Milanossa ja La Speziassa. Italia on kaunis maa, mutta merta on ikävä, kun Parma on sisämaassa...
8 hand dinnerMinä ja sous chef Andrea
Galleria Vittorio Emanuele II
Duomo di Milano
Valo Heikkinen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti