keskiviikko 16. marraskuuta 2022

Fuerteventura N.7

 Matkalla Suomeen


Nyt sitä on sitten kolme kuukautta ohi ja alkaa matka Suomeen. Laukut on pakattu ja odottelen kyytiä. Kaikkea olen kyllä kerennyt tekemään tällä viimeisellä viikolla. Perjantaina kutsuin Arena Beachin työntekijät bilettämään kanssani viimeistä yhteistä iltaa Waikikiin, josta on tullut yksi lempi paikoistani. Osa heistä tuli. Sinä iltana mentiin tyttöjen kanssa Puerto Del Rosarioon, mikä oli aika pettymys, mutta tuli nyt sekin nähtyä. Paikka oli aika tyhjä ja kaukana. Sinne menee 20min. bussimatka. Jos mietit pääkaupunkiin menoa, älä mene. Corralejo on selkeästi Fuerteventuran paras kaupunki. Olisin halunnut mennä eläintarhaan, mutta se sijaitsee saaren toisessa päässä. Loboksellakin olisi ollut kiva käydä, mutta sielläkään ei ole mitään muuta kuin yksi ravintola. Corralejo on kyllä paras.

Yövyttiin tyttöjen kavereiden luona, koska busseja ei enää kulkenut. Päästiin takaisin kämpälle 15.00 aikoihin illalla ja katsottiin sitten leffoja. Sunnuntaina käytiin heidän kanssa päivällä syömässä ja illalla suunnattiin Corralejon Gran Casinolla. Sieltä sitten mentiin viettämään mun viimeistä iltaa yhdessä Waikikiin.

Oli kyllä mahtavaa aikaa. Outoa sanoa hyvästit tuolle paikalle.
Mutta, Suomeen siis suuntaus.

Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...