sunnuntai 25. syyskuuta 2022

Bilbao 6/6kk

 Kaixo!

Viimenen kuukausi Bilbaosssa on ohi ja oon ollu jo muutaman päivän kotona Savonlinnassa. Vähän oli haikeeta lähtee, mutta oli kans ihana tulla takas kotia perheen luokse!

Viimesen kuukauden aikana kerkesin tehä viellä paljon kaikkee ja kelit kesti lämpimänä mun vikalle viikolle asti. 

Elokuun 20. päivä alko 8 päivänen Aste Nagusia-festivaali, jota paikalliset ja lähikaupungeista tulleet juhli yötäpäivää. Tän viikon aikana Bilbaon läpi kulkevan Nervion -joen vierus oli täynnä toxkia eli telttoja, joista kaikki soitti omaa musiikkia ja tarjoili alkoholia, jotkut myös syömistä. Tätä fiestaa ei ollu järjestetty kahteen vuoteen, eli voi varmaan arvata, että nyt sitä juhlittiin sitte ihan kunnolla. 


Vierailin kans taas kahessa lähikaupungissa, Vitoria-gasteiz:essa ja Logroño:ssa, joihin kumpaankin pääs bussilla helposti alle kympillä! 

Casco Viejo, Vitoria

Vikalla viikolla sit pakkailin tavarat pois, kävin viel moikkaa työkaverit ja kaverit ja kävin baareissa juomassa vikat lasilliset paikallista Txakoli Munetaberri-valkoviiniä pintxojen kanssa.

Bilbaoon tuleville vaihtareille vinkkinä!! Täällä on iso erasmus-ryhmä, jotka järjestää lähes päivittäin aktiviteettejä/juhlia/retkiä. www.erasmusbilbao.com sivulta löyät lisää tietoo ja sitä kautta on myös mahollisuus liittyy whatsapp-ryhmään! Instagramista löytyy kans @happyerasmusbilbao

Jos mietit lähtemistä, do it, et kadu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...