maanantai 7. helmikuuta 2022

Kolmas viikko Fuerteventuralla



 Moikka! 

Kolmas viikko alkoi Iiriksellä ja Jasminilla työn merkeissä. Päästiin heti ensimmäisenä maalauspuuhiin ja maalattiinkin pari päivää päivisin töissä, kun ei ollu mitään aktiviteetteja huonon sään takia. Iltasin päästiin pitämään minidiscoa lapsille ja bingoa sekä karaokee. Tykätään meijän työstä täällä, työkaverit on tosi mukavia ja meillä on töissä hauskaa eikä työnteko täällä oo totista puuhaa ainakaan meillä. 

Saana ja Ronja pääsivät karanteenista torstaina töihin. Loppuviikosta säät paranivat joten nyt on allasbaarillakin Saanalla ja Ronjalla ollut vilkkaampaa ja ovat päässeet oppimaan ja näkemään millasta työnteko täällä on kun asiakkaita on vähän enemmän. He ovat oppiinet tekemään esimerkiksi erilaisia drinkkejä sekä tutustunut uusiin ihmisiin.


Käytiin viikonloppuna yhessä Lanzarotella. Mentiin sinne lautalla ja matka sinne Fuertelta kesti n.30min. Siellä tutustuttiin kaupunkiin ja käytiin rannalla ottamassa aurinkoa ja nautittiin vaan auringosta. Sunnuntai meni pitkälti aurinkoa ottaessa. 

Neljännestä viikosta on hyvät odotukset ja toivotaan että päästään tekemään enemmän asioita töissä.

- Terkuin Jasmin Ronja Iiris ja Saana 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...