tiistai 7. elokuuta 2018

Fuerteventura 13. - 17.3.2018

Viime kevään aikana oli viisi SAMIedun matkailualan opiskelijaa työssäoppimassa Fuerteventuralla, Kanarian saarilla. Heidän harjoittelujaksojensa pituus oli 2-6kk ja he työskentelivät eri hotelleissa vapaa-ajan ohjaajina, vastaanottovirkailijoina ja tarjoilijoina.
Vierailuni aikana tutustuin heidän työpaikkoihinsa ja tapasin heidän työpaikkaohjaajiaan
sekä työpaikkoja välittävän organisaation edustajan.


Työnantajien kanssa keskustelimme mm. siitä, mitä he odottavat työntekijöiltään sekä suomalaisen ja espanjanjalaisen kulttuurin välisistä eroista, joihin pitää ehdottomasti tutustua ennen vaihtoon lähtöä. Lisäksi on huomioitava mm. asumisolot, joiden taso vaihtelee ja sopeuduttava erilaisiin työaikoihin ja -tapoihin. Fuerteventuralta on mahdollista löytää työssäoppimispaikkoja myös mm. liiketalouden alan opiskelijoille.
Kaiken kaikkiaan Fuerteventura on mahtava työharjoittelupaikka, kun matkalaukkuun pakkaa iloista mieltä, ahkeruutta, taitoa sopeutua erilaisiin työ- ja elinolosuhteisiin sekä paljon aurinkovoidetta! :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parma, Italia

Toinen kuukausi Italiassa meni entistä nopeammin, opin taas paljon uutta, kun menyytä vaihdettiin ja tuli monia uusia annoksia. Alkuun oli h...